Η Εταιρεία μας

Η Noratek μέσα από την πολυετή εμπειρία της στοχεύει και πετυχαίνει την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη της προσφέροντας λύσεις νέων τεχνολογιών με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση κάθε επιχείρησης ή νοικοκυριού

Noratek

Η εταιρεία μας είναι μια εμπορική εισαγωγική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα τη διάθεση προϊόντων κλειστού κυκλώματος σε αποκλειστικούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Η πελατοκεντρική και απόλυτα προσηλωμένη στόχευση, είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από την αγορά παρέχοντας στους συνεργάτες της καινοτόμες λύσεις και δίνοντας τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επικοινωνία

Φιλoσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε καθημερινά την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των συνεργατών μας μέσα από την καθημερινή μας συνεργασία. Γι’ αυτό οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας βασίζονται:

  • Στο Υψηλό επίπεδο ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών
  • Στην Πλήρη τεχνογνωσία όλων μας των προϊόντων και την άριστη τεχνική υποστήριξη
  • Στην Ανταγωνιστικότητα τιμών σε σχέση πάντα με την ποιότητα, προς όφελος του τελικού πελάτη
  • Συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών

Το όραμα και οι στόχοι μας.

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που θέτουμε είναι η διασφάλιση των μακροχρόνιων σχέσεων με τους συνεργάτες μας. Οι στόχοι που θέτουμε βασίζονται πάντα στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση, στην επένδυση τεχνογνωσίας και στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη μας. Αυτό το πετυχαίνουμε καθημερινά γιατί οι σχέσεις που δημιουργούμε με τους συνεργάτες μας φροντίζουμε να βασίζονται σε ειλικρίνεια και σεβασμό.

Συνεργάτες

Η εταιρεία μας δεν είναι μόνο ένας οργανισμός, είναι μια οικογένεια συνεργατών που στηρίζουν αλλήλους. Στηριζόμαστε πάνω στην αφοσίωση και τον επαγγελματισμό κάθε μέλους της ομάδας μας και αναγνωρίζουμε την αξία και το έργο τους. Μέσα από την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και ξεπερνάμε τις προσδοκίες.

Live Demo Περιοχή Συνεργατών